Fodbold


FIFA-certificerede fodbolde til træning og kamp!

Fodbolden er det vigtigste produkt i fodboldens verden - ingen fodbold, ingen fodboldkamp!

 

Dette betyder dog ikke, at der ikke er stor forskel på fodbolde og modellernes kvalitet. Det er derfor vigtigt at vide, hvilken aldersgruppe og hvilket niveau der er tale om, når du skal vælge den helt rigtige fodbold. Derudover har vi fodbolde i mange farver, så du kan få en fodbold i de rigtige klubfarver, og hvis det er snevejr eller en sen aftenkamp, hvor belysningen er lav, så har vi fodbolde i neongul og orange som tydeligt lyser op på fodboldbanen.

 

På Sportsbag finder du fodbolde som er godkendt af det internationale fodboldforbund, FIFA, til anvendelse i professionelle kampe på internationalt topniveau. Disse FIFA Pro-fodbolde har den højeste FIFA-godkendelse, FIFA Quality Pro, og har gennemgået mange test og opfylder strenge krav som sikrer at du får en fodbold i den højeste kvalitet. 

Fodbolde til børn og ungdomsspillere

Da det ikke er alle fodboldspillere der har behov for professionelle fodbolde, så har vi også et kæmpe udvalg af fodbolde til børn, til træning og i lettere modeller til unge spillere og kvinder. På Sportsbag finder du derfor kampfodbolde og træningsfodbolde i alle størrelser, fra str. 1 og str. 2 til de mindste børn som lige er startet til fodbold, str. 3 og str. 4 til børnefodbold og ungdomsfodbold, samt original str. 5 fodbolde i orginalvægt men også i lettere modeller til unge fodboldspillere der skal begynde at spille med str. 5 fodbolde.