Om os

Sportsbag.dk

Sportsbag ejes af Schiermacher Outfitters (også kalde Schout) som har eksisteret siden 2002. Vi er sportsgrossister og vores kunder er primært sportsdetailhandlen samt diverse sportsklubber, dog har vi denne webshop hvor produkterne både sælges til private og klubber/skoler/foreninger. Vi er repræsentanter for mærker som blandt andet: Kelme, Erreá og Reydon Sports PLC. Udover vores sportsmærker står vores sportsevent afdeling bag bl.a. Soccercamps, Løb, Cykling og Fitness messe, workshops og Fitness/trænings events. Vores produktprogram spænder bredt og omfatter træningsrekvisitter, bolde, mål og net, skoleidrætsudstyr, udstyr til svømmehaller, idrætshaller, sportsanlæg og fitness- og helsecentre. 

Hos Sportsbag arbejder vi sammen med forbund, professionelle og amatør klubber såvel som sportsorganisationer i både ind og udland.

Kunne du tænke dig et samarbejde med Sportsbag?

Så tilbyder vi :

·      Kort behandlingstid

·      Kundeservice på det højeste niveau, vi er altid klar til support!

·      Bredt udvalg af sportstøj og træningsudstyr til de fleste sportsgrene

·      Et af de største træningsudstyr sortimenter i Europa

·      Vi er altid klar til at servicere klubhold uanset størrelse og på alle niveauer.

·      Vi lever og ånder for sport og vi vil elske at blive en del af din klub eller holds fællesskab.

HVORFOR HEDDER VI SPORTSBAG, NÅR VI IKKE KUN SÆLGER SPORTSTASKER?

Ideen kommer af, at man kan "putte" alt i en sportstaske. Så rent billedmæssigt ser vi os som en kæmpe sportstaske, hvor du bare kan blive ved med at hive ting op af! Der er så mange ting du bruger som sportsudøver, og vi har det !

Schiermacher Outfitters

Hos Schout arbejder vi målrettet med de kreative processer og networking. De gode ideer og resultater opstår i et tæt samspil med slutbrugerne. Vores store netværk gør at vi er totalleverandør indenfor klubsport og kan leverer til nogle rigtig stærke priser inden for træningsudstyr og træningstøj. Personligt at vi meget sportsinteresseret Vi er bl.a. en fitnessinstruktør, en fodboldtræner og en klubejer som styre webshoppen til dagligt! Vi elsker sport, og vi træner fordi at vi gerne vil have det godt både mentalt og fysisk. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om et muligt fremtidigt samarbejde.