Om os

Om Sportsbag.dk

Sportsbag ejes af Schiermacher som har eksisteret siden 2002!

… Vi er sportsgrossister og vores kunder er primært sportsdetailhandlen samt diverse sportsklubber, dog har vi denne webshop hvor produkterne både sælges til private og klubber/skoler/foreninger. Vi er repræsentanter for mærker som blandt andet:

Kelme, FirstAid4Sport, og Reydon

Udover vores sportsmærker står vores sportsevent afdeling bag bl.a. Soccercamps, Løb, Cykling og Fitness messe, workshops og Fitness/trænings events.

Vores produktprogram spænder bredt og omfatter træningsrekvisitter, bolde, mål og net, skoleidrætsudstyr, udstyr til svømmehaller, idrætshaller, sportsanlæg og fitness- og helsecentre.

Schiermacher arbejder målrettet med de kreative processer og networking. De gode ideer og resultater opstår i et tæt samspil med slutbrugerne.

Vores store netværk gør at vi er totalleverandør indenfor klubsport og kan leverer til nogle rigtig stærke priser inden for Fitness/trænings-artikler til detail og fitness.

Personligt at vi meget sportsinteresseret! Vi er bl.a. en fitnessinstruktør, en fodboldtræner og en klubejer som styre webshoppen til dagligt! Vi elsker sport, og vi træner fordi at vi gerne vil have det godt både mentalt og fysisk!

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om et muligt fremtidigt samarbejde.