Målmand

 

preload spinner

Her finder du vores store udvalg af træningsudstyr, specialdesignet træningstøj og handsker, der er skabt specielt til målmænd. Vores sortiment inkluderer Baselayer-produkter med ekstra beskyttelse på lår og hofter i form af polstring. Dette giver målmænd ekstra beskyttelse, selv når vejret er koldt, og de har brug for langærmet tøj eller tights under deres almindelige træningsbukser.

Målmandshandsker kræver særlig pleje for at bevare deres kvalitet og greb. Hos os finder du et fantastisk plejesæt, der gør det nemt at vaske, rense og pleje dine målmandshandsker, så de holder længere og forbedrer grebet. Efter træning eller kamp anbefaler vi en dedikeret taske til opbevaring af dine målmandshandsker. Dette sikrer, at handskerne forbliver tørre og i topform. Hvis du har finger- eller håndledsskader eller oplever overbelastning, tilbyder vi også sportstape specielt designet til målmænd. Vores sportstape giver optimal støtte og hjælper med overbelastningsskader.

Når det kommer til præcision og kvalitet, tilbyder vi et bredt udvalg af målmandshandsker til både drenge og piger samt til foreninger og klubber. Kasper Schmeichel, en anerkendt målmand, har brugt vores Precision målmandshandsker i mange år. Disse handsker er udviklet med den seneste teknologi og er det perfekte valg for kræsne målmænd. Udforsk vores forskellige Precision-modeller til overkommelige priser, herunder Elite 2.0, Women's Fusion X.3d og Fusion X.3d til mænd. Vores målmandshandsker er velegnede til alle former for fodbold, uanset om det spilles indendørs, på kunstgræs eller på almindeligt græs. Sørg for at vælge målmandshandsker, der passer til de bolde, du spiller med. Vi har et bredt udvalg af målmandshandsker til både børn og voksne, selvom der kan forekomme leveringstider på 5-8 dage for visse modeller, da de ikke altid er på lager