Målmandshandsker

Stort udvalg af målmandshandsker!

På Sportsbag finder du et stort udvalg af målmandshandsker til alle niveauer fra de professionelle målmænd i de store klubber og helt ned til nybegynderen, der skal have sine første målmandshandsker. Vores målmandshandsker kommer fra det engelske mærke Precision, som bl.a. bliver brugt af store profiler i Premier League og Superligaen. Find dit næste par her:

preload spinner

Målmandshandsker

Sportsbag har et stort udvalg af træningsudstyr, målmandstøj og træningstøj samt målmandshandsker i verdensklassen. Vi har baselayer med ekstra beskyttelse på skulder, lår og hofter, så kan du som målmand får ekstra beskyttelse selv når det er koldt og du har brug for lange ærmer, eller lange tights. Til dine målmandshandsker har vi alt hvad hjertet kan begære. På Sportsbag finder du en masse plejeprodukter, som hjælper dig til at vaske, rense og pleje dine målmandshandsker så de holder længere tid, og ydermere forbedrer grebet. Målmandshandskerne skal helst opbevares tørt, og dette gør du bedst med en taske til dine handsker. Derudover, så har vi på Sportsbag også en masse ekstra til målmanden der ikke kan få nok udstyr, alt fra tape og støttebind til træningsremedier, der hjælper dig til at blive en endnu bedre keeper. 

Information

Sportsbag repræsenterer det engelske firma Reydon Sports i Danmark og har gjort det siden 2016. På Sportsbag har vi derfor den unikke mulighed for at kunne tilbyde alle vores kunder en masse superprofessionelt udstyr til billige priser. Det er ikke alle varer på vores webshop der ligger på lager i Danmark, hvilket betyder at der kan forekomme leveringstid på nogle af varerne på 5-8 hverdage. Hvis der er noget du mangler og ikke kan finde det på Sportsbag, så skriv endeligt til os. Der er en stor chance for, at vi har det i vores store program!