Målmandshandsker

Sportsbag præsenterer en omfattende samling af målmandshandsker fra det anerkendte engelske mærke, Precision. Uanset om du er en erfaren professionel målmand eller en ivrig nybegynder, der søger det perfekte par handsker, kan du finde netop det, du leder efter her.

Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af Precision målmandshandsker, der opfylder kravene fra selv de mest krævende målmænd. Precision er kendt for deres dedikation til kvalitet, holdbarhed og komfort, hvilket gør dem til det foretrukne valg for mange af de store profiler i Premier League og Superligaen.

Uanset om du foretrækker traditionelle latexhandsker eller mere moderne hybridmodeller, har vi det hele. Vi tilbyder forskellige modeller, håndledsstøtte og polstringsmuligheder, der sikrer, at du kan finde den perfekte pasform og beskyttelse til dine behov.

Med Sportsbag kan du opgradere dit målmandsspil og øge din præstation på banen. Udforsk vores imponerende udvalg af Precision målmandshandsker i dag og find det perfekte par, der vil hjælpe dig med at nå nye højder i din karriere som målmand.

preload spinner

Målmandshandsker

Sportsbag har et stort udvalg af træningsudstyr, målmandstøj og træningstøj samt målmandshandsker i verdensklassen. Vi har baselayer med ekstra beskyttelse på skulder, lår og hofter, så kan du som målmand får ekstra beskyttelse selv når det er koldt og du har brug for lange ærmer, eller lange tights. Til dine målmandshandsker har vi alt hvad hjertet kan begære. På Sportsbag finder du en masse plejeprodukter, som hjælper dig til at vaske, rense og pleje dine målmandshandsker så de holder længere tid, og ydermere forbedrer grebet. Målmandshandskerne skal helst opbevares tørt, og dette gør du bedst med en taske til dine handsker. Derudover, så har vi på Sportsbag også en masse ekstra til målmanden der ikke kan få nok udstyr, alt fra tape og støttebind til træningsremedier, der hjælper dig til at blive en endnu bedre keeper. 

Information

Sportsbag repræsenterer det engelske firma Reydon Sports i Danmark og har gjort det siden 2016. På Sportsbag har vi derfor den unikke mulighed for at kunne tilbyde alle vores kunder en masse superprofessionelt udstyr til billige priser. Det er ikke alle varer på vores webshop der ligger på lager i Danmark, hvilket betyder at der kan forekomme leveringstid på nogle af varerne på 5-8 hverdage. Hvis der er noget du mangler og ikke kan finde det på Sportsbag, så skriv endeligt til os. Der er en stor chance for, at vi har det i vores store program!