Precision Nueno Pro Kampfodbold

Precision Nueno Pro Kampfodbold

348,00 DKK

Vejl. udsalgspris 348,00 DKK


Precision´s fodbold kampbold er den ultimative løsning til professionelle fodboldspillere og klubber, der ønsker en kvalitetsbold til deres kampe.

Denne fodbold har gennemgået en række strenge test og har opnået FIFA Quality Pro-certificering, hvilket er FIFA's højeste anerkendelse til professionelle fodbolde. Dette betyder, at bolden er godkendt af det internationale fodboldforbund, FIFA, til brug i de mest krævende kampe på allerhøjeste professionelle niveau.

Nueno-fodbolden er hvid med sorte og røde paneler og er tilgængelig i størrelserne 4 og 5. Det skal dog bemærkes, at det kun er størrelse 5, der er blevet tildelt FIFA Quality Pro-certificeringen. Med dens høje kvalitet og godkendelse af FIFA, er denne bold det oplagte valg til professionelle fodboldkampe og vil sikre dig en fantastisk spilleoplevelse.



Nueno-bolden har bestået strenge tests for at opnå FIFA Quality Pro-udmærkelsen, hvilket betyder at bolden er testet på følgende barometre:

 

· Omkreds for at sikre at bolden har den perfekte størrelse. Bolden skal have en omkreds mellem 68.6 og 69.5 cm.

 

· Sfæricitet for at sikre at bolden er kuglerund. Når bolden er fuldt oppumpet må den ikke afvige mere end 1.5% i rundhed.

 

· Boldens egenskab til at hoppe og rebounde under forskellige temeperaturer for at sikre at bolden forbliver optimal under alle vejrforhold.

 

· Boldens vægt som skal ligge meget præcis inden for et meget snævert spektrum mellem 420 og 445 g.

 

· Bolden har bestået test omkring tab af luft, hvilket betyder at bolden kun taber meget lidt luft over en lang periode.

 

· Vandabsorbering/vandafvisning således bolden ikke optager vand og kan bruges længe under de mest ekstreme vejrforhold.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt