Træningsudstyr Målmand


De fleste af vores træningsprodukter kommer fra Reydon Sports, der er den største sportsudstyrs-leverandør i Storbritannien og Irland.
Alle produkterne er testet og afprøvet og sælges i stort set alle sportsforretninger i Storbritannien.

Vi har et stort udvalg træningsudstyr, specialdesignet træningstøj og handsker til målmænd.
Vi har baselayers som har ekstra beskyttelse på lår og hofter, i form af puder. Derved kan du som målmand få ekstra beskyttelse også når det er koldt og du har brug for lange ærmer, eller lange tights til at have under.

Til dine målmandshandsker, har vi alt hvad hjertet kan begære. Du finder et lækkert plejesæt hvor du vasker, renser og plejer dine handsker så de holder længere tid, og ydermere forbedre det grebet på dine handsker. Når du er færdig med træning eller kamp, har en taske som passer til dine handsker og udstyr. Handskerne skal helst opbevares tørt og det gør du bedst med en taske.
Er dine fingre skadet eller er de overbelastet finder du fingertape i vores sortiment. Det har vi i 3 farver, sort, blå eller hvid. Tapen kan bruges til at støtte dine fingre eller håndled, og denne tape støtter optimalt!

Vi repræsenterer Reydon Sports og har gjort det siden 2016. 
Vi har derfor den unikke mulighed at kunne tilbyde alle super professionelt udstyr til sublime priser!
Ikke alle varer på vores webshop ligger på lager i Danmark, hvilket betyder at der kan forekomme leveringstid på nogle af varerne på 5-8 hverdage. 
Er der noget du mangler og kan du ikke finde det her, så skriv til os! Der er stor chance for at vi har det i vores store program!