Klubshop

Bliv en del af Sportsbag holdet og styrk din klub ved at spare penge, når I køber spillertøj, træningstøj eller træningsudstyr!

Hos Sportsbag.dk / Schiermacher Outfitters har vi  leveret tøj og udstyr til klubber over hele verden i 20 år, og vi ved at fællesskabet og identitetsfølelsen blandt andet skabes igennem beklædning. Vi står derfor altid klar til at hjælpe Jer uanset om det spillertøj, rejsetøj, træningsudstyr eller merchandise med klubbens logo. 

Vores professionelle designafdeling sidder klar til at lave et oplæg til Jer! Vi hjælper Jer hele vejen, fra udvælgelsen af de rette produkter og kvaliteter til trykket og levering direkte til døren. Alt er klaret når I modtager varerne.


Klubshop

Med en shopaftale gør vi det ekstra nemt for Jer at bestille! I logger ind og lægger Jeres ordre online på de produkter I skal bruge. Jeres priser er allerede lagt klar til Jer, når I er logget på. I klubshoppen, finder du alt fra bolde, kegler, træningstøj, baselayer og meget mere, Vi har et af Nordens største udvalg inden for træningstøj og træningsudstyr. Klubshoppen er åben 24 timer og du kan derfor shoppe lige når det passer dig! Det bliver ikke mere simpelt.

 

Sportsbag.dk tilbyder vores samarbejdspartnere en mulighed for at få en shop som administreres af sportsbag.dk. Klubben linker direkte fra klubbens hjemmeside til deres klubshop hos KLUBSHOP.DK, hvor vi i samarbejde har udvalgt produkter som har interesse for netop jeres klub og medlemmer. Ring  +45 60 19 10 05 eller skriv en E-mail til shop@sportsbag.dk og få en uforpligtende samtale omkring mulighederne.