Klubshop

Bliv en del af Sportsbag-holdet og styrk din klub ved at spare penge, når I køber spillertøj, træningstøj eller træningsudstyr!

 

Hos Sportsbag/Schiermacher Outfitters har vi  leveret tøj og udstyr til klubber over hele verden i mere end 20 år, og vi ved at fællesskabet og identitetsfølelsen i høj grad skabes igennem beklædning. Vi står derfor altid klar til at hjælpe jer uanset om det spillertøj, rejsetøj, træningsudstyr eller merchandise med klubbens logoer og sponsorer. 

 

Vores professionelle designafdeling sidder klar til at lave et oplæg til jer! Vi hjælper jer hele vejen, fra udvælgelsen af de rette produkter og kvaliteter til trykket og levering direkte til døren. Alt er klaret når I modtager varerne.

 

Herunder kan du se nogle af de klubber, som har valgt at have en klubshop hos os:

 

preload spinner

 

KLUBSHOP

Med en shopaftale gør vi det ekstra nemt for jer og jeres medlemmer at bestille klubbens tøj online! I logger ind og lægger jeres ordre på de produkter I skal bruge, hvor klubbens priser allerede ligger klar til jer. Vi har et af Nordens største udvalg inden for træningstøj og træningsudstyr og på klubshoppen finder du alt fra bolde, kegler, træningstøj, baselayer og meget mere.

 

Sportsbag tilbyder vores samarbejdspartnere en mulighed for at få en shop som administreres af Sportsbag. Klubben linker direkte fra klubbens hjemmeside til deres klubshop, hvor vi i samarbejde har udvalgt produkter som har interesse for netop jeres klub og medlemmer. Ring  +45 60 19 10 05 eller skriv en e-mail til shop@sportsbag.dk og få en uforpligtende samtale omkring mulighederne.