Om PROLEN® SILTEX

PROLEN® SILTEX er et specielt polypropylengarn behandlet med et permanent antimikrobielt tilsætningsstof, baseret på sølv ioner.

PROLEN® SILTEX er effektiv mod vækst af bakterier og reducerer vira-aktiviteten, hvilket hjælper med at reducere ubehagelige lugte og holde hygiejnisk friskhed.

 

Den antibakterielle virkning af sølv ioner  har allerede været kendt i mange århundreder. Sølvioner hæmmer væksten af ​​bakterier, reducerer ubehagelige lugte, holder en biologisk balance i din hud og sætter hygiejnisk friskhed til produktet under sport og fritidsaktiviteter. På grund af det faktum, at det bakteriostatiske middel påføres kernen af ​​garnet og ikke på dets overflade, migrerer det ikke fra stoffet og forbliver permanent i det selv efter flere vask. Bortset fra antibakteriel aktivitet har Prolen® Siltex høj antiviral aktivitet.

 

PROLEN® SILTEX er skabt til undertøj, sportstøj, arbejdstøj, sokker, fyldmateriale til sko, sengetøj, for og polstring til beskyttelse i miljøer, der kræver høje hygiejniske standarder.

 

Certifikater og testrapporter

 

De antibakterielle egenskaber af Prolen® Siltex bekræftes af laboratorietest i henhold til AATCC TM 100: 2012-standarden (testet for Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae og Staphylococcus aureus > 99 % reduktion)

 

De antivirale egenskaber af Prolen® Siltex bekræftes af testprotokol i henhold til ISO 18184: 2019 (testet mod SARS-CoV-2 med reduktion >99 % og influenza A-virus subtype H1N1 med reduktion > 99 %).

 

PROLEN®SILTEX opfylder kravene i Oeko-tex® Standard 100, Bilag 6 – klasse 1- babyartikler.

 

Behandlingen er tilgængelig for alle typer Prolen® Garn