Sportstøj

preload spinner

Sportstøj

Sportstøj i høj kvalitet fra Schiermacher koncernen som står bag Sportsbag.dk har solgt sportstøj siden 2001, og vi er glade for, at du vil være med på alle vores nyeste mærker. Vi importerer primært spansk baseret ud fra Kelme (en sports tøjlinje) men tilbyder nu også Errea som er et italiensk mærke produceret lokalt i Europa, med deres mest populære produkt i vores sortiment er vi stolte af at være forhandler af Errea. 

Specialdesignet spillertøj og træningstøj

Ønsker du en specialdesignet spillertøj eller træningstøj kan vi hjælpe med det. Ring til os på telefon +45 60 19 10 05, eller skriv til os på mail. shop@sportsbag.dk

Errea Lennox langærmet spillertrøje

Langærmet multi sports trøje til mænd. Den Lennox langærmede sports trøje fra Erreà er perfekt til alle dine sportsaktiviteter, både indendørs og udendørs. Den er lavet af let, alsidigt og stærkt stof, som altid føles blødt og delikat at røre ved. Den tofarvede hals og ærmekanterne giver dig en unik og umiskendelig stil både på og udenfor banen. Især V-halsen sikrer optimal luftcirkulation. Lennox er en sportstrøje med et klassisk design, som tilbyder total komfort. Funktioner: lange ærmer, sidepaneler i fuld længde, raglanærmer, fås i mange farver, krydset V-hals, normal slidstyrke. Lennox sidder tæt på kroppen og udstråler det typiske italienske design og kvalitet.

Errea Dafne top til kvinder

Errea Dafne top, velegnet som løbetop til kvinder, men kan sagtens bruges til anden sport også. Leder du efter en letvægts top, der giver åndbarhed under dine løbepas, løb eller når du dyrker anden form for sport? Dafne toppen, fra Erreà, er lige hvad du har brug for. Denne top, til kvinder, har ingen indvendige syninger og tilbyder tilstrækkelig støtte til de mest krævende kvindelige atleter. Den er designet til løbere, der leder efter komfort og tilstrækkelig støtte mod hyppige stød, når de løber eller dyrker anden aktiv sport. Det er et produkt designet til at forbedre bryst formen og garanterer ideel støtte for større komfort under dine sportsaktiviteter. Ingen syninger inde i kopperne hvilket mindsker gener.