Målmandstøj

Her finder du alt målmandstøj som en målmand har brug for!

På Sportsbag finder du tøj til den vigtigste spiller på banen, nemlig målmanden. Vi har både træningsbukser og baselayer med ekstra padding og beskyttelse, også har vi selvfølgeligt en masse fede spillertrøjer og spillersæt til målmanden, der tit bliver glemt når der bestilles nye fede trøjer til holdet.


Målmandstøj

Her på Sportsbag har vi et stort udvalg tøj til målmænd og keepere, som specialdesignet træningstøj med ekstra beskyttelse og padding, samt fede spillertrøjer til målmanden. Vi har baselayers som har ekstra beskyttelse på lår og hofter, i form af puder. Derved kan du som målmand få ekstra beskyttelse, også når det er koldt og du har brug for lange ærmer, eller lange tights til at have under. 

Information

Sportsbag repræsenterer det engelske firma Reydon Sports i Danmark og har gjort det siden 2016. På Sportsbag har vi derfor den unikke mulighed for at kunne tilbyde alle vores kunder en masse superprofessionelt udstyr til billige priser. Det er ikke alle varer på vores webshop der ligger på lager i Danmark, hvilket betyder at der kan forekomme leveringstid på nogle af varerne på 5-8 hverdage. Hvis der er noget du mangler og ikke kan finde det på Sportsbag, så skriv endeligt til os. Der er en stor chance for, at vi har det i vores store program!