Pool / Billard

preload spinner

Oplev præcisionen og glæden ved billard med vores udvalg af kvalitetsudstyr fra Powerglide. Uanset om du er en entusiastisk spiller eller nybegynder, har vi alt, hvad du behøver for at forbedre dit spil og skabe uforglemmelige øjeblikke med venner og familie.

Billardkøer i verdensklasse: Vores Powerglide billardkøer er håndværket med omhu og ekspertise for at sikre en jævn og præcis skudafgivelse. Vælg mellem forskellige designs og materialer, der passer til din spillestil.

Tip til køerne: Forbedr dit spil med vores udvalg af billardkøspidser fra Powerglide. Disse præcise og holdbare spidser giver dig det nødvendige greb og kontrol over køens boldkontakt, så du kan tage dine skud til det næste niveau.

Kridt til præcision: Et godt kridt er afgørende for at opretholde køens spidses ydeevne. Vores Powerglide billardkridt er specielt designet til at forbedre boldkontrollen og minimere risikoen for fejlskud.

Kugler i alle størrelser: Vælg mellem et bredt udvalg af billardkugler i forskellige størrelser, herunder standard, amerikansk og britisk pool. Uanset hvilken variation du foretrækker, har vi det rigtige sæt kugler til dig.

Trekanter for perfekte racks: Skab det ideelle opstilling med vores Powerglide billardtrekanter. Disse holdbare og præcise trekanter sikrer, at kuglerne er korrekt placeret for en fair start til hvert spil.

Uanset om du er en professionel spiller eller bare nyder en afslappet omgang med vennerne, vil vores Powerglide billard- og pooludstyr forbedre din spilleoplevelse og bringe sjov og konkurrence til nye højder. Gå ikke glip af chancen for at forvandle dit spillerum med vores førsteklasses udstyr fra Powerglide