Ryg- og Lændestøtte

 

 

preload spinner

Her finder vores omfattende udvalg af støttebind til ryggen og lænden fra mærker som Precision og Ultimate Performance. Vores sortiment inkluderer både elastiske og neoprenbælter, med mulighed for ekstra støtte efter behov.

Rygproblemer er desværre udbredte i dag, ofte som følge af den måde, vi bruger vores computere, iPads og telefoner på. Denne stillesiddende livsstil kan medføre dårlig kropsholdning og overbelastning af rygsøjlen.

For at minimere risikoen for rygproblemer anbefaler vi også at træne og styrke dine ballemuskler, ryg og mavemuskler. Mobilietstræning er en god måde at sætte dine hoftestrækkere i bevægelse. Brug af rygstøtte kan være en midlertidig løsning, men det er vigtigt at træne musklerne i og omkring din lænd/ryg for at opnå langvarig styrke og støtte.

Tænk på din ryg i løbet af arbejdsdagen! Her er nogle tips:

Overvej at skifte din kontorstol ud med en stor træningsbold for at forbedre din kropsholdning og styrke dine kernemuskler.

Invester i et hæve-sænke skrivebord og brug et balancebræt, så du kan variere din arbejdsstilling og styrke din balance.

Prøv "Walk and talk" - gå ud i den friske luft og hold møder, mens du går, i stedet for at sidde stille. Dette kan give dig en pause fra stillesiddende arbejde og bidrage til at reducere rygproblemer.

Sammen med vores støttebind og de nævnte træningsmetoder kan du tage vare på din rygsundhed og arbejde mod en smertefri og stærk ryg for livet!