Basketball

preload spinner

Stort udvalg af FIBA-godkendte basketbolde til træning og kamp!

På Sportsbag har vi et stort udvalg af basketbolde i forskellige prisklasser til både indendørs og udendørs brug. Med basketbolde i topkvalitet fra verdens førende brands får du let mange timer til at gå i idrætshallen eller i skolegården.

 

På Sportsbag finder du fodbolde som er godkendt af det internationale basketballforbund, FIBA, til anvendelse i professionelle kampe på internationalt topniveau. Disse FIBA-godkendte basketbolde har gennemgået mange test og opfylder strenge krav som sikrer at du får en basketball i den højeste kvalitet. 

Basketbolde til indendørs eller udendørs spil

Det er altid vigtigt at du tænker over, hvilket underlag der skal spilles på med din basketbold, da den rigtige bold vil have en længere levetid, hvis den bruges det rigtige sted. Til udendørs brug på hårdført underlag som asfalt, så er det vigtigt at vælge en basketbold med en overflade lavet af gummi, da materialet er mere hårdført og derfor kan klare at blive brugt udendørs og på groft underlag. Til indendørs brug kan du trygt vælge en basketbold i kunstlæder, som har en blødere og glattere overflade. Hvis du er i tvivl, eller ønsker en bold der kan bruges både indendørs og udendørs, så har vi også basketbolde som er lavet i materialer der kan bruges til begge dele.

Forskellige størrelser på basketbolde

Basketball bliver meget sjovere, hvis der spilles med en basketbold der passer til spillernes alder og niveau. Derfor er det vigtigt at du tænker over boldens størrelse når du køber basketbolde, da den korrekte størrelse sikrer at spilleren opnår en bedre boldkontrol og gør det lettere for spilleren at kaste og drible med basketbolden. Du kan følge denne oversigt, hvis du er i tvivl hvilken størrelse bold som du skal vælge:

 

Str. 5: 5-10 år

 

Str. 6: 10-14 år

 

Str. 7: 14 år+