Linjedommerflag 2 stk. - Gul/Orange

Linjedommerflag 2 stk. - Gul/Orange

118,00 DKK

Vejl. udsalgspris 118,00 DKK


Klassiske ternede linjedommerflag 2 stk. Gul/Orange og leveres opbevaringspose. Disse flag er iøjnefaldende med deres neongule og neonorange ternede mønster. De er designet med komfortable skumgummihåndtag og monteret på en robust 48 cm lang hvid plastikstang.

Vores linjedommerflag er ideelle til brug under fodboldkampe, hvor linjevogterne bruger dem til at signalere offside, hjørnespark og andre vigtige beslutninger på sidelinjerne. Derudover er de alsidige og kan også anvendes til andre sportsbegivenheder som markering af start- og slutlinjer ved løb.

Farve: Gul/Orange

Med Precision's Klassiske ternede linjedommerflag kan du være sikker på, at du har det rette udstyr til at sikre klar og tydelig kommunikation på sportsbanen. De er ikke kun funktionelle, men også stilfulde og iøjnefaldende. Medfølgende opbevaringspose gør det let at transportere og opbevare flagene, så de altid er klar til brug.

Giv dit dommerteam det bedste udstyr med Precision's Klassiske ternede linjedommerflag, der kombinerer kvalitet, holdbarhed og et flot design.

 


Varenr.: TR410
Afsendes indenfor: 1-3 hverdage
Sæt

Kunder der har købt dette produkt har også købt