Plastikfløjte I Sort

Plastikfløjte I Sort

28,00 DKK

Vejl. udsalgspris 28,00 DKK


Den lille plastikfløjte fra Precision er den ideelle ledsager til dommere og trænere i forskellige sportsgrene. Med sin lette vægt og kompakte størrelse er denne fløjte nem at bære rundt på og have i lommen. Den leveres i assorterede farver, herunder sort, blå og rød, hvilket tilføjer et strejf af personlighed til dit udstyr.

Med et fokus på bekvemmelighed er denne plastikfløjte ekstremt let og vejer kun få gram. Du vil knap nok bemærke, at den er i din lomme eller taske. Dette gør den perfekt til dommere og trænere, der skal være mobile og have nem adgang til deres fløjte, når de er på farten.

Præcision er nøgleordet med denne fløjte. Den leverer en klar og skarp lyd, der kan høres tydeligt på tværs af banen eller træningsområdet. Uanset om du bruger den til at markere starten eller slutningen af en kamp, tilkalde spillere eller signalere vigtige beslutninger, vil denne fløjte sørge for, at alle får beskeden.

Selvom denne fløjte er let og kompakt, er den bygget til at vare. Den er fremstillet af holdbart plastikmateriale, der kan modstå daglig brug og stød. Uanset om du bruger den under intensiv træning eller hektiske kampe, kan du regne med, at denne fløjte vil fortsætte med at yde pålideligt over tid.

Den lille plastikfløjte fra Precision er den perfekte ledsager for dommere og trænere. Med sin lette vægt og kompakte størrelse kan den nemt opbevares i lommen og være tilgængelig på ethvert tidspunkt. Du vil blive imponeret over den klare og skarpe lyd, den producerer, samt den holdbare konstruktion, der sikrer langvarig brug.


Varenr.: FB503
Afsendes indenfor: 1-3 hverdage
stk.